Not known Details About بیماری لوپوس کلیه
Not known Details About بیماری لوپوس کلیه
Blog Article
آزمایش ادرار میتواند نشان دهد که آیا پروتیین یا خون در ادرار وجود دارد یا نه. این کار میتواند به پزشکان کمک کند تا در مراحل اولیه مشکل کلیه ها را تشخیص دهند. شما ممکن است به آزمایشات بیشتری مثل آزمایشات فیلتراسیون کلیه نیاز داشته باشید. اگر علائمی چون تب، کاهش وزن و تورم مداوم غدد لنفاوی را داشته باشید، ممکن است پزشک با نمونه برداری از بافت غدد لنفاوی، احتمال وجود سرطان را رد کند که این هم میتواند باعث ایجاد این علائم شود . درمان بیماری لوپوس
این داروها مانند هیدروکسی کلروکین بر سیستم ایمنی تأثیر میگذارند و میتوانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری لوپوس کمک کنند.
برای کنترل فشار خون بالا ممکن است مورد استفاده قرار بگیرد.
عوارض جانبی بلیموماب حالت تهوع، اسهال و عفونت است. مصرف این دارو به ندرت باعث بدتر شدن افسردگی میشود.
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود . از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
برخی از بیماران لوپوس نیز تغییراتی را در خلق و خوی خود تجربه می کنند . به ویژه مواردی مثل تحریک پذیری زیاد در برابر وقایع، افسردگی و اضطراب.
اگر در بدن مادر هر دو نوع آنتی بادی وجود داشته باشد، احتمال اینکه کودکی با لوپوس نوزادی به دنیا آورد بیشتر می شود.
لوپوس به ندرت می تواند باعث غش (شبیه صرع) یا احساس پارانویا (شبیه اسکیزوفرنی) شود. اگرچه این عوارض تنها بر تعداد کمی از افراد مبتلا به لوپوس تاثیر می گذارد. قلب و ریه ها
تهران، میدان آزادی، بلوار عزیزی، خیابان سلطان محمدی، خیابان عباس اکبری جنوبی، کوچه مظفری، پلاک ۶، واحد ۲
دلایل زبانه کشیدن این بیماری از فردی به فرد دیگر، متفاوت است که شامل موارد زیر می شوند: قرار گرفتن در معرض نور خورشید
بثورات پوستی یکی از علائمی است که در مبتلایان به لوپوس پوستی مشاهده میشود. این ضایعات که در چانه و بینی وجود دارند، با سوزش و خارش همراه هستند و قرار گرفتن در مقابل نور خورشید باعث تشدید این ضایعات خواهد شد.
کسانی که علائم جدیتری دارند نظیر آسیب ارگانهای داخلی بدن، ممکن است به همراه داروهای دیگری که سیستم ایمنی بدن را سرکوب میکنند، به میزان بالایی از داروهای کورتیکواستروئیدها نیاز داشته باشند.
بیو مارکرها در حقیقت پروتئین، آنتی بادی، ژنتیک و سایر عواملی هستند کهیر و بیماری لوپوس که به پزشک کمک می کنند تا تشخیص دهد که در بدن چه اتفاقی می افتد یا اینکه بدن چگونه به درمان واکنش نشان می دهد.
از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.